2/16/13 SD SEAWORLD:SHAMU GIVES BIRTH 2 a BABY !

2/16/13 SD SEAWORLD:SHAMU GIVES BIRTH 2 a BABY !*more info, vid at http://www.liveleak.com/view?i=a68_1361005009
” SeaWorld Killer Whale, Gives Birth Underwater In Amazing Video…San Diego, California.” http://www.liveleak.com/view?i=a68_1361005009
*****[The apostle Paul said] “God did this so that men would seek Him and perhaps reach out for Him and find Him, though He is not far from each one of us.” Acts 17:27 [Apostulli Pal tha:] “Perëndia e bëri këtë në mënyrë që njerëzit do të kërkojnë atë dhe ndoshta të arritur jashtë për atë dhe për të gjetur atë, ndonëse ai nuk është larg nga secili prej nesh.” Veprat 17:27[Die apostel Paulus sê] “God het dit gedoen sodat ‘n mens sou Hom soek en miskien uit te reik vir hom en vind hom, al is Hy nie ver van elkeen van ons.” Handelinge 17:27

Posted by VanderKOK
*ProtectUnbornLife
*Fight4Kindness
*Pray4Chapels in the PublicSchools
http://www.KeepTheFaithbyVanderKok.blogspot.com
Www.vanderkok.onsugar.com
Www.vanderkok.tumblr.com
http://www.Twitter.com/StanTheBigMan
*Listen to God @
http://www.HearingtheWord.posterous.com
*Stop Violence v Women!
See http://www.OneBillionRising.org
*Don’t Allow Google/YouTube 2 Abuse U !
*Also posted at
http://vanderkok.tumblr.com/post/43243106607

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: